Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı harekâta destek vermek adına Çark Caddesi’ne dev Azeri ve Türk bayrağı asarak “Azeri kardeşlerimizin ve Azerbaycan'ın yanındayız” mesajı verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesinde Ermenistan’ın haksız işgaline karşı Azerbaycan’ın başlatmış olduğu işgal bölgelerini kurtarma harekâtına destek verdi. Şehrin en işlek caddesi olan Çark Caddesi’ne dev Azerbaycan bayrağı asılırken kent orkestrası ekibi de vatandaşlara mini dinleti sundu.

Azerbaycan’ın yanındayız
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak Azeri kardeşlerimizin haklı mücadelesine destek vermek adına Çark Caddesi’ne dev Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astık. Kent Orkestrası ekibimizde caddede vatandaşlarımıza mini dinletide Azeri ve Türkçe şarkılarla Azerbaycan’ın haklı mücadelesine destek verdi. Azerbaycan’ın yanındayız. Yıllardır süren haksız işgal inşallah Azerbaycan’ın kendi topraklarına kavuşmasıyla son bulacak. Karabağ Azerbaycan’dır” ifadelerine yer verildi.