Büyükşehir Belediyespor Kulübü kız atletizm takımı, 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirilen Spor Toto U16 Atletizm Ligi mücadelelerinde 3. oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirilen Spor Toto U16 Atletizm Ligi mücadelelerine katıldı. Erkeklerde 15 takımdan 163 atletin, kızlarda ise 14 takımdan 157 atletin ter döktüğü yarışlarda Sakarya Büyükşehir Belediyespor kız atletizm takımı üçüncü oldu. Kızlarda şampiyonluğa 196 puanla ENKA ulaşırken, Gaziantep Şölenspor 161 puanla ikinci, Sakarya Büyükşehir Belediyespor da 152 puanla üçüncü sırayı aldı. Spor Şube Müdür Yusuf Ertuğrul Erdem, elde ettikleri başarılı sonuç dolayısıyla atletimzcileri tebrik etti.