Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri, 8 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günlerinin yanı sıra OSM’de düzenlenecek özel sinema gösterimi ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, 8 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek programlarla başlıyor. Günün ilk etkinliğinde “Bir Kurt Bir Kadın Bir Horoz” adlı kitabın Yazarı Sümeyra İkiz ve “Hicaz Koro” kitabının Yazarı Aziza Rüya söyleşi ve imza günü etkinliğinde kitapları hakkında konuşacaklar. İlk olarak saat 14.00’da Tes-İş Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ile buluşacak olan yazarlar, saat 18.00’da bu kez Faik Baysal Kütüphanesi’nde sevenleri ile bir araya gelecekler.

Özel gösterimlerde sıra ‘Bay Turner’da
Günün ikinci etkinliği ise dünya sinemasından seçme film gösterimi ile devam edecek. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programda yönetmenliğini Mike Leigh’in üstlendiği ‘Bay Turner’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Turner’ın yaşlı babası, birlikte yaşadığı hizmetçisi, metresi ve iki yetişkin kızı ile olan ilişkisinin ön plana çıkarıldığı yapımın özel gösterimi saat 20.00’da başlayacak. Ücretsiz gösterim için rezervasyonlar kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek.