Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve hastane yöneticilerini ağırladı. Davut Yüce, “Merkezlerimizde engelli kardeşlerimize, çocuklarımıza, ailelerimize yönelik yapılan çalışmaları inceledik, sosyal hizmetler alanında yürüttüğümüz faaliyetler konusunda bilgiler sunduk. Çalışmalarımız toplumumuz tarafından ne kadar çok bilinirse o kadar fazla insanımıza dokunacağımızın bilincindeyiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sosyal hizmetler alanında hayata geçirdiği Engelsiz Kafe ve Sosyal Gelişim Merkezi, Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve hastane başhekimleri tarafından ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sağlık İl Müdürümüz Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve hastane başhekimlerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Buluşmamızda sağlık alanında yapabileceğimiz çalışmalar üzerinde durduk. İnşallah sağlık camiamızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Merkez çalışmaları
Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezleri’nde çok farklı zamanlarda farklı meslek gruplarından misafirleri ağırlıyoruz. Merkezlerimizde engelli kardeşlerimize, çocuklarımıza, ailelerimize yönelik yapılan çalışmaları yerinde görüyor, sosyal hizmetler alanında yürüttüğümüz faaliyetler konusunda bilgiler sunuyoruz. Çalışmalarımız toplumumuz tarafından ne kadar çok bilinirse o kadar fazla insanımıza dokunacağımızın bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

Özverili bir çalışma
Yüce, “Bu kez konuklarımız şehrimiz sağlık camiasının yöneticileri oldu. Sağlık İl Müdürümüz Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve hastane yöneticilerimizi ağırladık. Merkezimizde yürüttüğümüz eğitim çalışmalarını yerinde görme fırsatı elde ettiler. Engelli kardeşlerimizin neler yapabildiklerine şahit oldular.  Ardından çocuklara ve ailelere yönelik yapmış olduğumuz hizmetleri faaliyetleri ve kursları kendilerine sunduk. Kurslarımızdaki etkinliklerden yararlanan çocuklarımızla birebir temas kurdular, sohbet ettiler. Onlardaki bu değişimi kendileri gördüler ve ailelerin mutluluklarına şahit oldular. Daha önce merkezlerimizden yararlanan doktorlarımız, burada özverili çalışmalar yapıldığını ifade ettiler. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ise Sosyal Gelişim Merkezleri’nin toplumun gelişmesinde büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek tüm çalışanlara kolaylıklar diledi.