Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Akyazı’da Taşburun, Fabrikalar Caddeleri ile Reşadiye Mahallesine 6 bin ton asfalt serim işleminin gerçekleştirildiği bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki ana arterler ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda son olarak Akyazı’da 6 bin tonluk asfalt serim işlemi yapılmıştır. Bin 800 metrelik Taşburun Caddesi, 750 metrelik Fabrikalar Caddesi ve Reşadiye Mahallesindeki 2 bin 500 metrelik lokal güzergahlarda yenileme çalışmaları noktalanmıştır. Akyazı’nın diğer muhtelif bölgelerinde yeni çalışmalar asfalt programı dahilinde hayata geçirilecektir” denildi.