Akyazı'nın Bahtı Açık

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Akyazı'yı ziyaret etti.

Önemli hizmetler yapacağız

AK Parti Sakarya eski Milletvekili Süleyman Gündüz, belediye seçiminde halkın en iyi seçimi yapacağına inandığını söyledi. Süleyman Gündüz “7 Haziran’da yapılacak olan Akyazı seçimlerinde Akyazı halkının yeniden ak belediyeleri göreve getireceğinden şüphe duymuyoruz. Hükümetimizle, Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Akyazı’nın bu 5 yıllık dönem içinde önemli hizmetler alacağına inanıyoruz. Akyazılı hemşerilerimiz bize güvensin. Yaşar Yazıcı kardeşimizden desteklerini esirgemesinler” dedi.

Akyazı Belediye Başkan adayı Yaşar Yazıcı, Akyazı’nın değişime açık bir ilçe olduğunu belirterek “İlçemiz hızlı bir gelişim içinde. Bu gelişimin devam etmesi için seçimlerde siz değerli halkımın desteklerini bekliyorum. Güvenoylarınız ile ilçemizi daha güzel bir hale getireceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.