Büyükşehir Belediyesi Mart ayı kültür-sanat etkinlikleri ud ve keman resitale ilgi SAKARYA'dan

Ud ve keman resitaline büyük ilgi gösteren Sakaryalılar, Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu’nun iki katını da tıklım tıklım doldurdu. Resitali kaçırmak istemeyen bazı sanatseverler merdiven aralarında oturmak zorunda kaldı. İki bölüm halinde gerçekleştirilen program sonrasında sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Aydın da katıldı. Resitali baştan sona kadar takip eden Osman Aydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinliklerinin devam edeceğini ve bütün Sakaryalıları bu etkinliklere katılmaya beklediklerini söyledi.