Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “24 Şubat Salı günü, Büyükşehir Akademi’de güz dönemi eğitimlerine katılan Pratik Sinema Atölyesi öğrencilerinin senaryosunu yazarak rol aldıkları ‘Efsane’ ve ‘Anahanım’ kısa filmlerinin gala gecesi düzenlenecektir. Saat 19.00’da başlayacak programa tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “24 Şubat Salı günü, Büyükşehir Akademi’de güz dönemi eğitimlerine katılan Pratik Sinema Atölyesi öğrencilerinin senaryosunu yazarak rol aldıkları ‘Efsane’ ve ‘Anahanım’ kısa filmlerinin gala gecesi düzenlenecektir. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek programda öğrencilere katılım belgeleri de takdim edilecektir. Saat 19.00’da başlayacak programa tüm kültür sanat dostları davetlidir” ifadelerine yer verildi.