AK Parti Hendek İlçe Kongresinde konuşan Başkan Yüce, “Başpınar Mahallesinde 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen Hendek İtfaiye binamız, içerisinde 8 araçlık garaj, idari odalar, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneleri ve yemekhanesi olan kompleks bir yapı olacak. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Hendek İtfaiye Hizmet Binası, 91 mahalleye hizmet sunacak” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ise AK Parti’nin yapılamaz denilen hizmetleri hayata geçirdiğini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Hendek İlçe Kongresine katıldı. Koronavirüs tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda davetli yer aldı. İki adaylı gerçekleştirilen kongrede yeniden AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal oldu.

Bu davaya inanıyoruz
Yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Hasan Serdar Baykal, “AK Parti dünya insanlarının partisi ve mağdurların umudu olmuştur. Dünya liderimiz önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru bayrağı dosdoğru bir şekilde taşımaya devam ediyoruz. Bu davada gece gündüz tek yürek olarak çalışacağız. İnanmak ve emek harcamak bizi biz yapan değerlerdir. Asıl olan bu davaya aidiyet ve bağlılıktır. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımızın yanındayız
Hendek kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Ekrem Yüce, “AK davamıza gönül veren, milletimizin ve memleketimizin geleceği için yorulmadan çalışan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında olan partimizin kongreleri de hamdolsun yine birlik ve beraberlikle tamamlanıyor. Cumhur İttifakı ile ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşması için hareket ediyoruz. Rabbim kutlu yolculuğumuzu daim eylesin” dedi.

35 bin ton asfalt
Hendek’te yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu güne sadece Hendek ilçemizde toplamda 18 kilometreye tekabül eden 34 bin 922 ton asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Ayrıca 4 bin 900 metre yaya kaldırımı ve 790 metreküp taş duvar imalatları gerçekleştirdik” dedi.

91 mahalleye hizmet sunacak
Başkan Yüce, “Şehrimizde meydana gelen afetlerde ve yangınlarda önemli bir görev üstlenen itfaiye teşkilatımızın daha modern tesislerde verimli hizmet verebilmesi için ilçelerimizdeki hizmet binalarını yeniliyoruz. Hendek İtfaiye binamız yükselmeye devam ediyor. Başpınar Mahallesinde 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen hizmet binası, içerisinde 8 araçlık garaj, idari odalar, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneleri ve yemekhanesi olan kompleks bir yapı olacak. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Hendek İtfaiye Hizmet Binası, 91 mahalleye hizmet sunacak” dedi.

Hayırlı olsun
AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Biliyoruz ki Hendek, bugüne kadar her zaman teşkilatçılıkta iddiasını ortaya koydu. Hendek her zaman alnımızı ak çıkardı. Hendek’te inandığı liderine sapasağlam bir bağlılık var. İnandığı yolda yürüyen ve bu konuda her şeyini ortaya koyan bir yürek var. Hendek böylesine aktif, böylesine dinamik, böylesine davasına sahip çıkan, her türlü meselesini çözmek için her kademesinde seferber olmuş önemli bir teşkilata sahip. Katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kongrenin partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başarımızın sırrı samimiyet
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “AK Parti'de kongrelerin kazananı olur ama kaybedeni asla olmaz. Bizler, bu topraklarda, bu kadim medeniyetin izleri üzerinde, yeniden büyük Türkiye’yi inşa etme ideali için sorumluluklar kuşanmış yol arkadaşlarıyız. Bu dava her zaman bize sorumluluk yükler. Bu topraklarda olup bitenlere şahitlik etmiş insanlar olarak, sorumluluğun omuzlarımızdaki ağır yükünü her zaman hissetmişizdir. Her birinizin bulunduğu noktada hizmet etme ve daha iyisini yapabilme çabası; bu inanç, bu dertleniş ve sorumluluk bilincinin getirdiği çabadır. Başarımızın sırrı da bence budur. Başarımızın sırrı yaptığımız her işin samimiyet yüklü olmasıdır” dedi.

Hendek her zaman farkını ortaya koydu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Böyle coşkulu bir kongrede Hendek her zaman kendini ve farkını ortaya koymuştur. Sakarya’da bütün ilçelerimiz müthiş bir gelişme kaydediyor. Ama Hendek bu ilerleme trendini çok daha önceden yakalamıştı. Cumhur İttifakı ile birlikte yol alan bu iktidarın Türkiye’ye en fazla kazandırdığı 1 numaralı şey özgüvendir. Bizler için yapamaz dedikleri her şeyi tek tek yaptık ve şimdi yapılamaz denilen Kanal İstanbul projesini de yapacağız. Cumhur İttifakının tek bir amacı var ki terör örgütlerini silip süpürelim. Birliğimiz, beraberliğimiz, ittifakımız, kardeşliğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındaki en büyük güçtür. Bizler canını dişine takmış bu liderin arkasında sıra dağlar gibi dimdik duralım çünkü başka bir Recep Tayyip Erdoğan yok” dedi.