Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının bir yenisini de 32 Evler Mahallesi’nde gerçekleştiriyor. SASKİ marifetiyle 32 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Güçlü altyapıyla kesintisiz içmesuyu sağlamak için toplamda 4 bin 485 metre altyapı ağı bölgeye kazandırılma çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının bir yenisini de 32 Evler Mahallesi’nde gerçekleştiriyor. 32 Evler Mahallesi’nde SASKİ marifetiyle gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Su kayıplarının önüne geçmek, güçlü altyapıyla kesintisiz içmesuyu sağlamak için toplamda 4 bin 485 metre altyapı ağı bölgeye kazandırma çalışmalarında sona gelindi. Caddenin içmesuyu ve yağmursuyu altyapısı yenilenirken üst yapı çalışmalarının ardından 32 Evler Mahallesi’nde dönüşüm tamamlanacak.

Altyapı tamamlandıktan sonra sıra üstyapıda
Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu kapsamda 32 Evler Mahallemizin deforme olan caddesini yeniliyoruz. İlk olarak SASKİ marifetiyle caddemizi güçlü altyapıyla buluşturmak için içmesuyu ve yağmursuyu hattından oluşan toplamda 4 bin 485 metre altyapı ağını bölgeye kazandırıyoruz. Altyapı işlemlerinin sona ermesiyle birlikte caddenin üstyapısını da yenileyecek, kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuşturacağız. 2 kilometrelik güzergahta başlattığımız dönüşümün şehrimize ve bölgeye hayırlı olmasını diliyor, çalışmalar süresince hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.