14 Bin Öğrenci Spora Başladı

Yaz Spor Okulları açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, bu yıl katılımının 14 bini geçtiğini belirterek, “Bu yılki yaz spor okulları, katılım bakımından yüksek rakamlara ulaştı. 14 bini geçtik ve bu rakam daha da artacak inşallah. Sakarya’nın bütün ilçeleri dahil olmak üzere binlerce çocuğumuza malzeme dağıtılıyor ve gençlerimiz açılan kurslarda spor yapma imkanı bulacaklar” diye konuştu.

Tüm ilçelerde
Öğrencilerin sevgi gösterileri ve tezahüratları eşliğinde konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu yıl Yaz Spor Okulları’nın tüm ilçelerde faaliyet göstereceğini belirtti. Başkan Toçoğlu, “Bu yıl yaz spor okulları, önceki dönemlerden farklı olarak 16 ilçemizde faaliyet gösterecek. Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 14 bin yavrumuzun tüm malzemelerini ve diğer tedariklerini karşılayacağız. Her alanda önemli gelişmeler kaydeden Sakarya’mızda, Yaz Spor Okullarını tüm ilçelerimizde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Spora ve sporcuya tam destek
Sağlıklı bir ortamda sağlıklı nesiller yetiştirmek adına her türlü desteğin verildiğini ve bu desteklerin devam edeceğini belirten Başkan Toçoğlu, “Amatör sporlara her zaman her türlü desteği sağlıyoruz. Sevgili yavrularımız Yaz Spor Okulları imkânlarından hep birlikte yararlanabilecekler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Gençlerimizin birlikte hareket edebilecekleri güzel ortamlarda, sağlıklı bir nesil olarak yetişebilmeleri için bugüne kadar yaptığımız yatırımlara ilave olarak bundan sonra da her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.