Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ‘3 Hisar’ grubunun konseriyle devam etti. Sakaryalı müzikseverler icra edilen eserler hakkında grup üyelerinin açıklamalarıyla bilgi sahibi oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘3 Hisar’ grubunun konseriyle devam etti. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşen programda Geleneksel Türk Müziği ve Klasik Batı Müziği formunda eserler dinleyicilerin beğenisine sunuldu. 2016 yılında Hakan Dedeler (ses-tanbur), Engin Gürkey (perküsyon- piyano) ve Erdinç Şenyaylar (gitar-telli çalgılar) tarafından oluşturulan grup, kültür sanat dostlarına müzik dolu bir gece yaşattı. İnteraktif bir biçimde gerçekleştirilen konserde Sakaryalı müzikseverler aynı zamanda icra edilen eserler hakkında da grup üyelerinin açıklamalarıyla bilgi sahibi oldu. Müzikseverler konser sonunda sanatçıların performansını ayakta alkışladı.