4 ülkeden 25 takım ve toplam 175 sporcunun yarıştığı 57. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 3. gününde Büyükşehirli sporcu Vitaly Buts, ‘Türkiye’nin Hazineleri’ ödülünü alarak beyaz mayoyu giymeye hak kazandı.

57. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarışlarında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın en önemli profesyonel takımlarının, Dünya ve Olimpiyat madalyalı sporcular ile Türk sporcular ve genç yeteneklerin pedal çevirdiği organizasyonda kıta takımları arasında yer alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Pro Team, yarışlarda göz dolduruyor.

Büyükşehir Tour of Türkiye’de yıldız gibi parlıyor
4 ülkeden 25 takım ve toplam 175 sporcunun yarıştığı organizasyonun 3. gününde Çeşme – İzmir etabını başarıyla tamamlayan Büyükşehirli sporcu Vitaly Buts, ‘Türkiye’nin Hazineleri’ ödülünü alarak beyaz mayoyu giymeye hak kazandı. Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklette dünya takımları arasında elde ettiği başarılar spor otoriteleri tarafından ilgiyle takip edilirken, Büyükşehir Belediyesi’nin Tour of Türkiye’nin kalan etaplarında da fark oluşturacağı belirtiliyor.