Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Kulüplerinde yılsonu şenlikleri gerçekleştirildi. Kıroğlu, “Merkezlerimizde eğitim gören ve yıl boyunca öğrenmiş olduklarını sergileme fırsatı bulan miniklerimizin birbirinden değerli eserleri ve gösterileri göz doldurdu” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Kulüplerinde yılsonu şenlikleri gerçekleştirildi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde miniklerin yapmış olduğu eserler ve sunmuş olduğu gösteriler büyük beğeni topladı.

Göz doldurdular
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Sosyal Gelişim Merkezlerimizde eğitim gören ve yıl boyunca öğrenmiş olduklarını sergileme fırsatı bulan miniklerimiz birbirinden değerli eserleri ve gösterileri göz doldurdu. Tasarım, Karikatür, Resim, Maket, Becerikli Eller, Ebru, Tezhip, Minyatür sınıfı öğrencilerimizin sergileri açılarak yıl boyunca yapmış oldukları eserleri bizlere ve ailelerine gösterme fırsatı buldular. Drama sınıfı öğrencilerimiz ise yapmış oldukları skeçler ile ne derecede yetenekli olduklarını gösterdiler.”

Verimli bir yıl oldu
Kıroğlu, “Emeklerin karşılığını görmek her zaman güzeldir. Yıl boyunca uğraşılan,  minik ellerle yapılan ve sunulan eserler bizleri çok mutlu etti. İnşallah her yıl bu güzel tablo ile karşılaşır, daha fazla çocuğa ulaşırız. Çok verimli bir yıl olduğunu bizlere gösterdikleri için çocuklarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.