Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu hafta ‘Ruhlar Gelirse’ isimli oyun Sakarya seyircisi ile buluştu. AKM’de gerçekleşen gösterimlere tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Buluşmaları kapsamında bu hafta Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun ‘Ruhlar Gelirse’ isimli oyunu Sakarya seyircisi ile buluştu. AKM’de gerçekleşen gösterimlere kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi. Gösterimlerin sonunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yeni yılda yeni oyunlar tiyatroseverlerle buluşacak. Oyunlara gösterilen ilgiden dolayı tüm kültür sanat dostlarına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.