Yenikent – Kampus Hattı Oluşturuluyor

Belediye otobüsleri çalışacak
Başkan Toçoğlu’nun açıklamalarının büyük önem arz ettiğini belirten Yolcu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, can güvenliğini tehdit eden orta hasarlı binaların kesinlikle yıkılacağını belirtmişlerdir. Ayrıca bu binalarda oturan üniversite öğrencilerimizin bu binaları boşaltıp yeni yerleşim bölgesine taşınmalarını dile getirdiler. Bu konuda üniversite öğrencilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için çalışmamızı başlattık. Yenikent-Kampüs arası çalışan yeni hat oluşturuyoruz. Bu hatta belediye otobüslerimiz çalışacak. Karaman-Kampüs, Camili-Kampüs, Korucuk-Kampüs hatlarımız olacak. Üniversite öğrencilerimiz bize emanettirler. Biz öğrencilerimize sahip çıkıyoruz. Onların sorun yaşamaması için çalışma yürütüyoruz. Yeni hatları çok kısa bir zaman diliminde oluşturacağız” dedi.