Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macerapark’ta kayıtlar 5 Ekim Perşembe günü sona eriyor. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Şu ana kadar 6 bin 750 öğrenci merkezlerimize kayıt yaptırdı. İlgi gösteren tüm öğrenci ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet sunan Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezleri ile Macerapark’ta kayıtlar 5 Ekim Perşembe günü son bulacak. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca SGM ile Macerapark’ta toplam 6 bin 750 minik öğrencinin yeni dönem için kayıt olduğunu belirtti.

6 bin 750 minik öğrenci
Kıroğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek olan Sosyal Gelişim Merkezlerimize ve Yaşayarak Öğrenme Macerapark’a minikler bu dönemde yoğun ilgi gösterdi. 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan kayıtlarımızda Akyazı SGM’de 750, Geyve SGM’de 750, Sapanca SGM’de bin, Adapazarı SGM’de 4 bin, Macera Park’ta ise 250 öğrenci olmak üzere toplam 6 bin 750 minik yeni dönemde eğitim almak için kurslara başvuru yaptı. İlgi gösteren tüm öğrenci ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Teorik ve pratik eğitimler
“Sosyal Gelişim Merkezlerimize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Öğrencilerimizin bu kurslarda nitelikli eğitim almasının yanı sıra yeteneklerini keşfetmelerini oldukça önemsiyoruz. Teorik ve pratik eğitimler alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından bir arada sunmaya çalışılıyor. Birbirinden renkli ve farklı branşları bünyesinde bulunduran SGM ve Macerapark kurs kayıtlarında sona yaklaştık. Yeni dönem kurslarımıza kayıt yaptırmayan tüm 7-14 yaş arası öğrencilerimizi merkezlerimize davet ediyorum.”