‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla gerçekleştirilen cadde yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, altyapı çalışmaları ve 1. kat asfalt serim işlemleri tamamlanan Yeğenler Caddesi’nde bordür ve kaldırım çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağı bilgisini verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiklerini hatırlatan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Adapazarı Yeğenler Caddesi’nde de çalışmalar gerçekleştirdiklerini, caddenin kısa süre içerisinde yenilenen yüzüyle Sakaryalıların hizmetinde olacağını ifade etti.

Kaldırım çalışmaları başlıyor
Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehrin dört bir yanında sıcak asfalt serim işlemleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akbulut, “İlçelerimizde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda yer alan yollarda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği üzere 2019 yılına kadar asfaltsız grup yolu bırakmamak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıl şehir merkezinde de ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları başlatmıştık. Bu kapsamda birçok arteri yeni yüzüne kavuşturduk, kavuşturuyoruz. Kısa bir süre önce Adapazarı Turan Caddesi’nde çalışmalara başladığımızı ifade etmiştik. Yakın bir zaman içerisinde ise fiber optik ağı ve altyapı çalışmaları tamamlanan, birinci kat asfalt serim işlemlerinin sona erdiği Yeğenler Caddesi’nde bordür imalatlarına ve kaldırım çalışmalarına başlayacağız. Bu işlemler tamamlandıktan sonra ise 900 metrelik arterimizi ikinci kat asfalt ile buluşturarak yenilenen yüzüyle hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.