Yazlık Caddesi’ni bölünmüş yol haline taşıyacak projede çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Projemizin 2. etabını kapsayan Çark Caddesi Kavşağı ile Şeker Camii arasını da duble hale taşıyacağız. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı. İnşallah hızla tamamlayacağımız çalışma ile bölge bölünmüş yol rahatlığına kavuşacak, şehir merkezi ulaşımına da yeni bir rahatlık sağlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazlık Caddesi’ni duble yol haline taşıyacak projede çalışmalar başladı. Daha önce Yazlık Kavşağı ile Donanma Sokak arasını bölünmüş yol haline getiren Büyükşehir Belediyesi, projenin 2. etabını kapsayan Çark Caddesi Kavşağı ile Şeker Camii kavşağında da çalışmalarını başlattı.

Kazı ve dolgu çalışmaları başladı
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin şehrimizle müjdesini paylaştığı duble yol projesinin 2. etabında çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz Millet Bahçesi’ne paralel kazı ve dolgu çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca diğer kurumların da altyapı işlemleri gerçekleştiriliyor. Yağmursuyu altyapısının da inşa edilmesiyle birlikte güzergahın üstyapı çalışmaları da hızla tamamlanacak” denildi.

Duble yol olacak
Bölgeyi duble yol haline getirecek çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Daha önce Yazlık Kavşağı ile Donanma Sokak arasını duble hale getirmiş ve ardından Yazlık Caddesi’nin tamamının duble olacağının müjdesini paylaşmıştık. Derhal hazırlıklarımıza başladık ve ihalemizi gerçekleştirdik. Çok şükür çok hızlı bir şekilde çalışmalarımıza da başladık. İnşallah hızla tamamlayacağımız çalışma ile bölge bölünmüş yol rahatlığına kavuşacak, şehir merkezi ulaşımına da yeni bir rahatlık sağlayacağız. Ayrıca Millet Bahçesi’nin açılmasının ardından bölgede artacak araç yoğunluğunu da önlemiş olacağız. Hayırlı olsun” dedi.