Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları 29 Haziran Cumartesi günü açılış töreni ile başlayacak. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek açılış töreni saat 11.00’de başlayacak. Yapılan açıklamada yaz spor okullarının açılışına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları 29 Haziran Cumartesi günü açılış töreni ile başlayacak. Saat 11.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda açılışı düzenlenecek yaz spor okullarında 8-18 yaş arası öğrenciler ve engelli öğrenciler ücretsiz eğitim görecek.

Yaz Spor’la Güzel
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Gençlerimizi spora yönlendirmek, sağlıklı spor yapabilmeleri ve yaz aylarındaki vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları 29 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak açılış töreni ile başlayacak. Sakarya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde ‘Yaz Spor’la Güzel’ sloganı ile açılan yaz spor okullarında 8-18 yaş arası öğrenciler birçok spor dalında uzman eğitmenler tarafından ücretsiz eğitim görecek. Atıcılık, Avcılık, Cimnastik, Karate, Tenis, Atletizm, Güreş, Kick Boks, Voleybol, Badminton, Halter, Kürek, Yüzme, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, Triatlon, Bisiklet, Judo, Taekwondo, Eskrim, Boks, Kano, Wushu ve Futbol dallarında yaz boyunca eğitim verecek olan Yaz Spor Okullarımızın açılış törenine tüm halkımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Spora Engel Yok
Bu yıl ilk kez ‘Spora Engel Yok’ sloganıyla açılacak Engelliler İl Spor Merkezleri’nde ise engelli öğrenciler ve özel sporcular 12 spor dalında ücretsiz eğitim görecek. Bedensel Engelliler Atletizm, Halter, Masa Tenisi, Yüzme, Okçuluk ve Boccia spor dalında, İşitme Engelliler Güreş, Karate, Taekwondo, Atletizm, Judo ve Bisiklet dalında, Görme Engelliler Atletizm, Judo, Yüzme ve Özel Sporcular ise Atletizm, Jimnastik ile Masa Tenisi dalında spor eğitimleriyle buluşacak.