Macera Park’a gerçekleştirilen okul ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “İlk dönem Kaynarca, Söğütlü, Ferizli, Pamukova, Hendek, Sapanca, Akyazı ve Geyve ilçelerimizdeki 52 ortaokuldan, 2 bin 600 öğrencimizi merkezimizde misafir ettik” dedi. Yüce yarıyıl tatilinde de maceranın devam edeceğini açıklamalarına ekledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’ndaki ilk yarıyıl eğitimlerini değerlendirdi. Okullardan gelen talepler doğrultusunda merkeze gerçekleştirilen ziyaretlerde 2 bin 600 öğrenciyi ağırladıklarını kaydeden Yüce, 2. dönemde de okulların maceraya devam edeceklerini vurguladı.

2 Bin 600 Maceracı
Davut Yüce’nin değerlendirmeleri şu şekilde; “Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı 2. dönemde de şehir genelindeki okulları misafir etmeye devam edecek. İlk dönem Kaynarca, Söğütlü, Ferizli, Pamukova, Hendek, Sapanca, Akyazı ve Geyve ilçelerimizdeki 52 ortaokuldan, 2 bin 600 öğrencimizi merkezimizde misafir ettik. Uygulamalı eğitimler gerçekleştirdik.”

Bilgi İçin: 221 40 60
“İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerimiz doğrultusunda ikinci dönem ziyaret programını da oluşturuyoruz. Konu ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi almak isteyen okullarımız merkezimizin 221 40 60 numaralı telefonunu arayabilirler. Tüm okullarımızı Macera Park’a bekliyoruz. Ayrıca bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Yarıyıl tatilinde Macera Park vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam edecek. Macera keyfi yaşamak isteyenler ebilet.sakarya.bel.tr adresinden rezervasyon yaptırabilirler.”