Yardımlaşma Duyarlılığını GeliştirmeliyizYardımlaşma Duyarlılığını Geliş

Çok daha huzurlu bir Sakarya için
Misafirlerine sosyal belediyecilik politikalarından bahseden ve yapmış oldukları çalışmaları anlatan Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizdeki insanların çok daha mutlu ve huzurlu yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti göstererek çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Kimsesiz yaşlı vatandaşlarımızın yardımlarına koşuyoruz. Evlenecek çiftlerimize her konuda destek olmak için evliliğe ilk adım seminerleri düzenliyor, aile yaşamının korunması için bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz. Engelli vatandaşlarımızı sosyal hayatın içerisine daha fazla katmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Güzel Sakarya’mızın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının korunmasına ve daha da gelişmesine katkı sağlamak durumundayız. Biz komşusu açken tok yatan olamayız. Böyle bir medeniyetin çocuklarıyız. Yardımlaşma duyarlılığını geliştirmeliyiz. Hepimizin birlik ve beraberlik içinde yaşaması için üzerimize düşeni yapmaya devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Gönüllü öğrenciler
Sosyal Belediyecilik Politikaları’nın uygulanmasına yönelik ve hizmetleri ilk ağızdan dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Yard. Doç. Dr. Yusuf Genç ise, “Öğrencilerimizle Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ederek hizmetleri ilk ağızdan dinleme fırsatı bulduk. Daire Başkanımız Davut Yüce ve uzman arkadaşlarımız öğrencilerimize çok faydalı bilgiler verdi. Hizmetlerde gönüllü olarak çalışmak isteyen öğrenci arkadaşlarımız dahi oldu. Düzenlenen bu program için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.