Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’ kurumsal internet sayfası www.sakarya.bel.tr adresinde devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından 2020-2024 Stratejik Planını hazırlama çalışmalarında kullanılacak Vatandaş Memnuniyet Anketli devam ediyor. Tüm ilçelerde yaş, cinsiyet, eğitim ve nüfus orantısında yapılan memnuniyet anketine 5 bin kişi katılırken, kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr)  üzerinden başlatılan anket ise devam ediyor. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek, katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Vatandaş Memnuniyet Anketi’nin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretilecek.

5 bini aşkın katılım
Konu ile ilgili Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Katılımcı belediyecilik anlayışımızla başlattığımız Vatandaş Memnuniyet Anketi devam ediyor. Tüm ilçelerde yaş, cinsiyet, eğitim ve nüfus orantısında yapılan memnuniyet anketine 5 bin kişi katılırken, kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr)  üzerinden başlatılan anket ise devam ediyor. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020-2024 Stratejik Planını hazırlama çalışmalarında kullanılmak üzere belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanan anketimize şu ana kadar katılan herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.