Büyükşehir Belediyesi Merkez SGM’de Hafıza Teknikleri kursu öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Hafıza Teknikleri, bir bilginin çabuk, kolay ve kalıcı bir şekilde öğrenilmesini sağlayan öğrenme sistemidir.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezinde ilk defa açılan Hafıza Teknikleri kursu öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Hafıza Teknikleri, bir bilginin çabuk, kolay ve kalıcı bir şekilde öğrenilmesini sağlayan öğrenme sistemidir. Öğrenciler bu kursta Hafıza Teknikleri ilkelerini öğrenerek Hafıza Çivileri, Bağlama Tekniği, Loci Tekniği ve Fonetik Hafıza Teknikleri gibi temel teknikleri kullanarak ve eğlenceli hafıza oyunları oynayarak hem eğleniyor hem de zihinsel potansiyellerini ileri derecede kullanma becerilerini geliştiriyor.