Ulaşım Master Planı İhalesi Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı’nın ihalesini gerçekleştirdi. Sakarya’nın ulaşım ve trafik sorunlarına kalıcı çözümler üretecek olan Ulaşım Master Planı’nın ihalesine 3 firma katıldı. İhale ile ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Ulaşım master planı ile günümüzdeki ve gelecekte olması muhtemel ulaşım ve trafik sorunlarına kalıcı çözümler üretilecek. Onun için bu plan çok önemli. Plan için çalışmalarımız uzun süre devam etti. Şimdi planımızın ihalesini de gerçekleştirdik. Kamu İhale Kanunu’nun 20. maddesine göre gerçekleştirdiğimiz ihaleye 3 firma katıldı. Firmaların isimleri şöyle: Bernard Mühendislik Tic. Ltd. Şti., Mescioğlu Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş., Boğaziçi Proje Mühendislik Planlama ve İnş. San. İhale ile alakalı ihale komisyonumuz incelemelerini yapacak ve daha sonra ihaleyi kazanan açıklanacak” dedi.
Ulaşım master planının önemine vurgu yapan İsmail Yolcu, “Büyüyen ve gelişen bir yerleşim alanı olan Sakarya ilimizin bütününün kapsamlı bir şekilde ele alınması lazımdı. Projeksiyon yılı 2023 olan Sakarya Ulaşım Master Planı ile günümüzde yaşanan ve gelecekte oluşması beklenen ulaşım ve trafik sorunlarının çözümü için geniş kapsamlı çözümler geliştirilecek” diye konuştu.