Ulaşamadığımız Mağdur KalmasınUlaşamadığımız Mağdur KalmasınUlaşamadığımUlaşamadığımız Mağdur Kalmasın

Yardım programları artarak devam edecek
Davut Yüce’nin konuşmasının ardından devam eden toplantıda, 2012 yılı içinde yapılacak Ramazan ayı faaliyetlerinden olan “Mahallemde İftar Var” programının bu yıl da genişleyerek devam edeceği bilgisi verildi ve bu konuyla ilgili İlçe Belediyeleri ile görüş alış verişinde bulunuldu. İlçe Temsilcileri de ilçelerinde sundukları rutin ve farklı hizmetleri paylaşarak, bilgilendirme ve beklentilerini sundular. Rutin hizmetlerin dışında da ilçelerin gerek İŞKUR, Halk Eğitim, Kaymakamlık bağlantıları ile düzenlenen kurslarda mağdur vatandaşlara istihdam sağlamaları, mağdur çocuklara yönelik eğitim desteği ve hanımlara yönelik Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı KETEM ile sürdürülen bilgilendirme ve tarama faaliyetleri toplantıda paylaşıldı. İlçelerden gelen katılımcılar yapılan hizmetlerden ve verilen destekten dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Toplantı sonunda bu tarz verimli toplantıların her ay farklı bir ilçenin ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi.