Serdivan’da devam eden dönel kavşak ve yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Bakanı Zeki Toçoğlu, “Bu projemiz ile bölge trafiği kontrollü bir şekilde daha akıcı hale gelecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediyesi ile Sapak Camii arasında devam eden yol düzenleme çalışmalarını inceledi. Ekiplerden proje ile ilgili bilgiler alan Başkan Toçoğlu, çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağın belirtti. Başkan Zeki Toçoğlu, “2. Cadde üzerindeki çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Bölgenin yağmursuyu altyapısı yenileniyor. Ardından da orta refüjler ile yaya ve bisiklet yolunun yapımına başlayacağız” diye konuştu.

Yol yenileme ve dönel kavşak
Bölgede ekiplerin yoğun bir mesai harcadığını ve kontrollü dönel kavşak çalışmalarının da başladığını ifade eden Toçoğlu, “Serdivan Belediyesi ile Sapak Camii arasında inşa edilecek kontrollü dönel kavşağın çalışmaları da başladı. Ekiplerimiz orta refüjlerin sökümünü gerçekleştiriyor. Kısa süre içerisinde kavşak çalışmamız da tamamlanacak. Bu projemiz ile bölge trafiği kontrollü bir şekilde daha akıcı hale gelecek” şeklinde konuştu.