Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında göreve başlayan Bahar Çamaş, şoför koltuğuna oturdu. Çamaş, “Şoför koltuğunda bir kadın gören yolcular tarafından çok güzel tepkiler ile karşılaştım. Kadın şoförleri izlerken yaptıkları iş hoşuma gitti. Kendime güveniyordum, yapabileceğime inandım. Kadınlarımıza seslenmek istiyorum: İstedikten ve inandıktan sonra başarmanın önünde engel yok” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma filosunun kadın şoförü Bahar Çamaş, göreve başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Belediye otobüslerimizde kadın şoförün olması bizleri memnun etti. İnşallah Bahar Çamaş’la başlayan kadın şoför uygumamız bu alanda kendine güvenen tüm kadınlara örnek olacaktır. Çamaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

10 Yıllık E sınıfı ehliyet
Evli ve 2 çocuk annesi olan Bahar Çamaş, “Şoför koltuğunda bir kadın gören yolcular tarafından çok güzel tepkiler ile karşılaştım. Yolcular daha fazla kadın şoför görmek istediklerini söylüyor. Şoförlüğe evlendikten sonra başladım. 10 yıllık E sınıfı ehliyete sahibim. Aktif olarak araç kullanıyor. Daha çok eşimin işi gereği birlikte kamyon ile uzun yollar yaptık” dedi.

İnandım ve güvendim
İşe ihtiyacı olduğunu söyleyen ve büyük araç kullanmayı sevdiğini belirten Bahar Çamaş, “İnternette gördüğüm kadın şoförleri izlerken yaptıkları iş hoşuma gitti. Kendime güveniyordum, yapabileceğime inandım ve Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdum. Kabul edilmemin ardından da kısa süre önce çalışmaya başladım. Kadınlarımıza seslenmek istiyorum: İstedikten ve inandıktan sonra başarmanın önünde engel yok” diye konuştu.