Büyükşehir Belediyesi Sakarya İtfaiyesi SAÜ öğrencilerini ve hocalarını misafir etti. Arancı, “Sakarya Üniversitesinin değerli öğrencileri ve öğretim görevlileri kurumumuzu ziyaret edip, derslerinin bir bölümünü itfaiyemizde gerçekleştirdi. Personel arkadaşlarımız itfaiyemiz hakkında çok değerli bilgiler verdi. Son olarak kurtarma alanında teorik ve pratik uygulamalar yaptırıldı.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sakarya Üniversitesi Yangın Güvenliği ve Yanma Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri ve Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Hakan Serhad Soyhan, Doç. Dr. Hüseyin Altundağ, Dr. Öğr. Üyesi Murat Tuna’nın katılımlarıyla Sakarya İtfaiyesi’nde eğitim düzenledi. Sakarya İtfaiyesi personelleri; Mehmet Enes Sezen, Yavuz Balcı, Bilal Baran, Onur Özkan Sakarya İtfaiyesi hakkında bilgi verdi. Öğrencilere ve Öğretim Görevlilerine Kurtarma alanında teorik ve pratik uygulamalar yaptırıldı.

Katılım teşekkürü
Konu hakkında açıklamalarda bulunan İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “Sakarya Üniversitesinin değerli öğrencileri ve öğretim görevlileri kurumumuzu ziyaret edip, derslerinin bir bölümünü itfaiyemizde gerçekleştirdi. Personel arkadaşlarımız itfaiyemiz hakkında çok değerli bilgiler verdi. Son olarak kurtarma alanında teorik ve pratik uygulamalar yaptırıldı. Katılımlarından dolayı Sakarya Üniversitemizin değerli öğrencilerine ve öğretim görevlilerine çok teşekkür ediyorum” diye belirtti.