AK Parti Pamukova İlçe Kongresi’nde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Göreve başladığımız günden bu yana Pamukova’da 16 bin 892 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Kırsal mahallelerimizi kesintisiz içme suyu ile buluşturuyoruz. Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri için çalışmalar sürüyor. Pamukova’da organize sera bölgesi kurmayı, verimi ve üretimi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Pamukova İlçe Kongresi’ne katıldı. Pamukova Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve basın mensupları yer aldı.

Belediye ve teşkilat uyumu
AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, “İlçemize hizmet için hep birlikte hareket ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz” derken; Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, “31 Mart seçimlerinde Pamukova’da AK Parti’nin kaybetmediği gibi Saadet Partisi de kazanmadı. Bu seçimi aziz Pamukovalı hemşehrilerimiz kazandı. Pamukova’da çok özel bir birliktelik oluşturduk. İlçe Başkanımız Aziz Burak Çelik’le uyum içerisinde çalışıyoruz. Belediye ile teşkilatın en uyumlu olduğu ilçe olmaya adayız. İnşallah 2023 seçimlerinde rekor oy almaya talibiz” dedi.

Milletimize hizmet için çalışmaya devam
Yeniden göreve devam eden İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik ve yönetimine başarılar dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mıza hizmet etmek için buradayız. Bizim rehavete kapılma gibi bir lüksümüz yok. Biz halkımız için yaptığımız hizmetleri Hakk’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Daima hakkın, mazlumun, doğrunun yanında, yanlışın, zalimin, haksızlığın karşısında ki yerimizi alacağız. İstikamet üzere dosdoğru bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Makam, mevki gözetmeden tüm varlığımızla önce Allah’ın rızası sonra milletimizin refahı için çalışıyoruz, ömrümüz yettiğince de çalışacağız inşallah” dedi.

17 kilometre asfalt
“Göreve başladığımız günden bu yana toplam 16 bin 892 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Sıkıştırılmış beton yol çalışmalarının ilk uygulamasını Pamukova Karapınar’da başlattık. İlçelerimizde toplam 45 kilometre sıkıştırılmış beton yol inşaatları devam etmektedir.  Pamukova İlçesi Hüseyinli-Çilekli-Akçakaya Mahalleleri İçme Suyu Projesi ile Pamukova dört mevsim kesintisiz sağlıklı suya kavuşuyor. Mevcut su kaynaklarında yapılan çalışmalarla debi artışı sağlanarak Kemaliye ve Gonca Mahalleleri için de su temin edilecek. 8 bin metre içme suyu hattı, içme suyu deposu ile Hüseyinli-Çilekli-Akçakaya Mahallelerinde kesintisiz su imkânı sağlayacağız.”

Tarıma Dayalı İhtisas OSB
“Yeni bir gasilhane için çalışmalara başladık. Büyükşehir Belediyemiz, Pamukova Belediyesi ve hayırseverler bir vatandaşımızın bağışıyla gerçekleştirilecek olan gasilhane ile cenaze hizmetleri daha iyi şartlarda sunulacak. Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri oluşturacağımız çalışmalar sürüyor. Pamukova’da organize sera bölgesi kurmayı, verimi ve üretimi artırmayı hedefliyoruz. Tüm bunların yanında daha pek çok projeyi hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. En büyük derdimiz bu şehre en güzel şekilde hizmet etmektir. İnşallah hep birlikte şehrimizi hak ettiği yere taşıyacağız.”

Pamukova’nın yanındayız
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Kongreler tazelenme ve yenilenme süreçleridir. Her kongre bu anlamda bir fırsattır. İnşallah Pamukova’da da yenilenerek, tazelenerek çıkacağız. Emeği geçen tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni görev alacak yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ilçe belediye başkanlarımıza hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımızla birlikte Pamukova’nın yanındayız.”

Birlik ve beraberlik vurgusu
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız. Halka hizmet yolculuğunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. ‘Türkiye Türkiye’den büyüktür’ diyen Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Sakarya’dan vermenin gayreti içerisinde olacağız. Çok zor dönemlerden geçiyoruz ancak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok güzel işler hayata geçiyor. Kongrelerimizin hayırlı olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Göreve devam eden Aziz Burak Çelik ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Ülkemizin önü aydınlık
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Burada sağlanan birliktelik, dava şuuru beraberinde çok güzel hizmetleri getiriyor. Mekece yolu hiç kolay bir iş değildi. Ama AK Parti yaptı. İlçemizin hastanesi yoktu. Şimdi yeni bir hastane yapılıyor. Sağlık İl Müdürümüzden aldığım bilgiye göre yüzde 85’e tamamlanmış. Mart 2021’e kadar yapım süresi de olsa çalışma bu hızla devam ederse yeni yılın başlarında Pamukova hastanemiz hizmete alınacak. Yine 1000 yataklı hastanemizin de temeli önümüzdeki süreçte atılacak. Yerel yöneticilerimiz de burada çok özel çalışmalara imza atıyor. Hep birlikte Sakarya’ya hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız da bu güzel hizmetleri en iyi şekilde anlatacak. Allah’ın izniyle ülkemizin önü aydınlık. İnşallah çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edecek, ilçemize, şehrimize ve ülkemize faydalı hizmetler sunacağız. Bu vesileyle kongremizin hayırlı olmasını diliyor, ilçe teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.