Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yarınlarımıza miras bırakabileceğimiz güzel bir eser oluşturduk. Daha mutlu bir şehir için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi açılışı için gün sayıyor. Eski Terminal arazisinde, yaklaşık 3 bin metrekarelik alan içerisinde hayat bulan proje; derslikleri, sosyal donatı alanları, kütüphaneleri ve spor salonlarıyla şehrin sosyal politika merkezi olacak. Çalışmaların önemli ölçüde tamamlandığı merkezde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yarınlarımıza miras bırakabileceğimiz güzel bir eser oluşturduk” diye konuştu.

Yatırımlar devam edecek
Başkan Toçoğlu, “Merkezimiz; derslikleri, konferans, eğitim ve spor salonları ile tüm hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Sosyal Gelişim Merkezi’mizde çocuklarımız, kadınlarımız, engellilerimiz ve gençlerimiz hem kendilerini geliştirme fırsatı bulacak hem de psikologlar, sosyologlar, sosyal hizmet uzmanları, spor öğretmenleri ve sanat eğitimi verecek alanında uzman kişilerden destek alacak. Hamdolsun şehrimizde sosyal hizmet alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Daha mutlu bir şehir için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.