Sosyal Belediyecilikte Örnek HizmetlerSosyal Belediyecilikte Örnek Hizme

İlklere imza atmaya devam edeceğiz
Çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi veren Yüce, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla adapte olabilmeleri için sosyal aktiviteler düzenliyor, kurslar veriyoruz. Yaşlılarımıza sosyal hizmetler veriyor, refakat ve danışmanlık hizmetleri sağlıyoruz. Büyükşehir Tıp Merkezimiz adeta bir hastane gibi çalışıyor. Sağlık konferansları veriyoruz. Aile eğitimi seminerleri gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 6 Mayıs’ta Sosyal Gelişim Merkezimiz için ihaleye çıkıyoruz. Bu merkezle birlikte çalışmalarımız daha da artacak. İlklere imza atmaya devam edeceğiz.  Hayata geçirdiğimiz projelerimizi ve yenilik getiren uygulamalarımızı yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla şehrimize gelen öğrencilerimizi misafir etmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yalova Üniversitesi öğrencileri güzel bir gün geçirdiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na teşekkür etti.