Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Doğa Yürüyüşleri’nde yeni dönem başlıyor. 6 Ekim Pazar günü Geyve Kılıçkaya parkuru ile başlayacak ve 8 hafta boyunca devam edecek doğa yürüyüşleri 24 Kasım Pazar günü sona erecek. Kayıtlar yürüyüşlerin olduğu ilgili hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgi için ise (241 20 02) numaralı telefon aranabilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri’nde Sonbahar dönemi başlıyor. 6 Ekim Pazar günü Geyve Kılıçkaya parkuru ile başlayacak ve 8 hafta boyunca devam edecek Doğa Yürüyüşleri ile şehrin güzellikleri keşfedilecek. Yürüyüşler için kayıtlar ilgili haftanın Pazartesi günü başlayacak. Yapılan açıklamada doğaseverler Sakarya’nın eşsiz güzelliklerini keşfetmeye davat edildi.

8 hafta
Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sonbahar Doğa Yürüyüşlerimiz 6 Ekim Pazar günü Geyve Kılıçkaya parkuru ile başlayacak. 24 Kasın Pazar günü ise sona erecek. Kayıtlarımız yürüyüşlerin gerçekleştirileceği hafta içerisinde Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yapılacak. İlk yürüyüş için kayıt 30 Eylül Pazartesi günü alınmaya başlayacak. Doğa yürüyüşleri için hareket Demokrasi Meydanı’ndan 8.30’da gerçekleştirilecektir”

Ayrıntılı bilgi 241 20 02’de
Açıklamanın devamında ise şu ifadeler kullanıldı: “İnternet üzerinden devam edecek kayıt işlemlerinin ardından katılımcıların mail adreslerine gönderilen kabul ve onay belgelerinin imzalanması gerekiyor. İşlemleri tamamlanan evraklar ilgili hafta içerisinde Perşembe gün saat 17.30’a kadar Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına teslim edilebilir. Doğa yürüyüşleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız (241 20 02) numaralı telefonu arayabilirler.”

2019 Sonbahar Doğa Yürüyüşleri Takvimi ise şöyle;

6 Ekim Pazar: Kılıçkaya - Geyve

13 Ekim Pazar: İnönü/Ercova – Pamukova

20 Ekim Pazar: Akçay/Nuruosmaniye – Sapanca/Geyve

27 Ekim Pazar: Kayaboğazı – Taraklı

3 Kasım Pazar: Menekşe Solak/ Şah Melek – Geyve/Pamukova

10 Kasım Pazar: Dikmen – Hendek

17 Kasım Pazar: Yörükyeri – Akyazı

24 Kasım Pazar: Turnalık/Çiğdem – Hendek