#SizeEmanetKutsalFormalar

Kazanan isimler için tıklayınız

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin Sakaryaspor’un forma kampanyasına destek olmak için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından gerçekleştirilen çekilişle 54 forma sahibi belirlendi. Büyükşehir Belediyesi kurumsal sosyal medya hesabı üzerinden açıklanan isimler formalarını 4 Ekim Cuma günü itibariyle Çözüm Masası’ndan temin edebilecek. Sakaryaspor Kulübü tarafından #SizeEmanetKutsalFormalar sloganıyla başlatılan forma kampanyasına destek olan Başkan Ekrem Yüce, kazanan kişileri tebrik ederek, çağrısını yineledi ve Sakaryaspor’un etrafında tüm şehri kenetlenmeye davet etti.

Sakaryaspor bir sevdadır
Sakaryaspor’un şehrin marka değeri olduğuna dikkat çeken ve forma kampanyasına destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Şanlı maziye sahip Sakaryasporumuz özlem duyduğumuz o günlere dönmek adına mücadelesini sürdürüyor. Biz de bu yolculukta takımımıza destek olmak, şampiyonluk için hep birlikte kenetlenmek ve Sakaryasporumuza güç katmak için forma kampanyasına katıldık. Sosyal medyadan paylaştığımız destek mesajını paylaşan takipçilerimiz arasından 54 futbolsevere Sakaryasporumuzun yeni sezon formalarını hediye edeceğiz. Hep söylüyorum; Sakaryaspor bu şehrin en önemli değeri, bir markasıdır. İnşallah takımımız yükselişe geçecek ve bu yıl hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Bu vesileyle forma kampanyasına destek olarak Sakaryaspor’un yanında olan belediye başkanlarımıza, STK’larımıza, iş dünyamıza ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.