Büyükşehir SGM’de Engelsiz Tasavvuf Musikisi Konseri gerçekleştirildi. Öğrenciler hazırladıkları programla izleyicilerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursları öğrencileri anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Öğrenciler kutlu doğum haftası münasebetiyle Engelsiz Tasavvuf Musikisi konseri ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, öğrenci aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tasavvuf Konseri
Program Huzeyfe Aydın’ın Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Elif Sıla Çulhaoğlu okuduğu şiirle katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Ecrin Eslem Köse ve Muharrem Yılmaz isimli minik öğrencilerim okudukları ilahi dinleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Son olarak ise Tasavvuf Musikisi Konseri katılımcılarla buluştu. Programın sonunda öğrencilerin performansı ayakta alkışlandı.