Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri düzenlenecek. Murat Kıroğlu, “SGM’lerimizde gerçekleştireceğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinliklerine tüm halkımız davetlidir” dedi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri düzenlenecek. Sapanca, Akyazı, Geyve ve Adapazarı SGM’lerde gerçekleştirilecek olan etkinliklere Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, tüm halkı davet ettiğini belirtti.

Çocuk-Yazar Buluşması
17-18 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi veren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Murat Kıroğlu, “Çanakkale Boğazı'nda büyük bir zafere imza atan kahraman şehitlerimizi anacağımız programlarımızın ilki Çocuk-Yazar Buluşması olacak. 17 Mart Cumartesi günü  ‘Destanlaşan Çanakkale’ kitabı söyleşisi ile Mustafa Turan saat 11.30’da Sapanca SGM’de saat 14.00’da ise Akyazı SGM’de Sakaryalı minikler ve aileleriyle bir araya gelecek” diye belirtti.

Tiyatro ve Koro
Kıroğlu, “18 Mart Pazar günü Geyve SGM’de SGM Çocuk Tiyatrosu ‘Cepheden Mektup Var!’ isimli oyununu saat 14.00’da sahneleyecek. Adapazarı SGM’de ise saat 16.00’da SGM Çocuk Korosu ‘Çanakkale Geçilmez’ isimli anma programı düzenlenecek. SGM’lerimizde gerçekleştireceğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinliklerine tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.