Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri düzenlendi. 17-18 Mart tarihlerinde gerçekleşen etkinliklere Sapanca, Akyazı, Geyve ve Merkez SGM’den çok sayıda minik ve ailesi katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri düzenlendi. Sapanca, Akyazı, Geyve ve Merkez SGM’de gerçekleşen etkinliklere çok sayıda minik ve ailesi katılırken; Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerinde duygu dolu anlar yaşadık. Emeği geçen öğrenci ve eğitimcilerimize teşekkür ediyor, tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çocuk-Yazar Buluşması
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “17 Mart Cumartesi ve 18 Mart Pazar günlerinde gerçekleşen etkinliklerimizle Çanakkale’de 103 yıl önce şehit düşmüş Mehmetçiklerimizi andık. Bu kapsamda düzenlediğimiz etkinliklerle büyük bir zafere imza atan kahraman şehitlerimizi SGM’li çocuklarımıza anlatmaya çalıştık. 17 Mart Cumartesi günü ‘Destanlaşan Çanakkale’ kitabı söyleşisi ile Mustafa Turan, Sapanca ve Akyazı SGM’de Sakaryalı minikler ve aileleriyle bir araya geldi” diye belirtti.

Tiyatro ve Koro
Yüce, “18 Mart Pazar günü ise SGM Çocuk Tiyatrosu ‘Cepheden Mektup Var!’ isimli oyunu Geyve SGM’de harika bir kalabalığa sahnelediler. Öğrencilerimiz sahneledeği oyunu büyük beğeni kazandı. Şehir merkezinde bulunan merkezimizde ise SGM Çocuk Korosu ‘Çanakkale Geçilmez’ isimli anma programı düzenledi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerinde duygu dolu anlar yaşadık. Emeği geçen öğrenci ve eğitimcilerimize teşekkür ediyor, tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” dedi.