Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde görevli eğitimciler, öğretmenler gününde Orman Park’ta bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi eğitmenleri, Öğretmenler Günü’nde bir araya geldi. Orman Park’ta geçekleştirilen programda eğitmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, “Eğitimcilerimiz, Sosyal Gelişim Merkezi’mizde yaklaşık 5 bin öğrencimize hizmet veriyor. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına çok önemli bir görev yürütüyorlar. Öğretmenler Günü kapsamında eğitimcilerimizle bir araya geldik. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyoruz” dedi.