SGM’lerde yaz kursları başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde yaz kursları başlıyor. Salgın dolayısıyla verilen aranın ardından kapılarını açacak merkezlerde 14 farklı branşta atölyeler gerçekleştirilecek. Kayıtlar 27 Haziran Pazartesi günü itibariyle alınacak ve ilk ders zili 18 Temmuz Pazartesi günü çalacak. 7-14 yaş arası öğrencilerin kayıt yaptırabileceği SGM’lerde atölyelere ilişkin ayrıntılı bilgilere 444 4 054 (3787-3712) numaralı telefon üzerinden ulaşılabilecek.

14 farklı branş
Sosyal Gelişim Merkezleri yaz kursları zengin ders içerikleriyle öğrenciler, eğlenirken öğrenecek, yaz tatilini verimli bir şekilde geçirecek. SGM’lerde öğrencilere Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Oyunlarla İngilizce, Çizgi Film ve Animasyon, Resim, Geri Kazanım, Becerikli Eller, Drama, Karagöz Gölge Oyunu, Robotik Kodlama, Akıl Oyunları, Satranç, Mutfak, Gitar ve Piyano Atölyesi gibi 14 farklı branşta eğitimler sunulacak.

Atölyeler 6 hafta sürecek
Aile ve öğrencilerin merakla beklediği kursların kayıtları için şu detaylar paylaşıldı: “Salgın dolayısıyla verilen zorunlu aranın ardından yeniden SGM’lerimiz öğrencilere kapılarını açıyor. 14 farklı branşta uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştireceğimiz yaz kursları için kayıtlarımız 27 Haziran Pazartesi günü alınmaya başlayacak. Kurs merkezlerimizden ya da www.sakarya.bel.tr adresinden kayıtların başladığı gün, kayıt işlemleri yapılabilecek. Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi dersini her öğrenci isteğine göre tercih edebilecek. Ayrıca farklı 2 branşa daha kayıt yaptırabilecek. İlk ders zili ise 18 Temmuz Pazartesi günü çalacak. 6 hafta sürecek eğitimlerimize SGM’lerle merakla buluşmayı bekleyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” denildi.

Ayrıntılı bilgi için
Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların, Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi için 444 40 54 (dahili 3787-3712), Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi için 418 18 36, Geyve Sosyal Gelişim Merkezi için 517 10 06, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi için 582 54 01 ve Karasu Sosyal Gelişim Merkezi için 502 29 88 numaralarının aranabileceği ifade edildi.