Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kurs kayıtları başlıyor. 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak kurs kayıtları 29 Eylül Pazar günü sona erecek. İlk ders zili ise 30 Eylül Pazartesi günü çalacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kurs kayıtları 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve yeni inşa edilen Karasu SGM, birbirinden farklı 38 branş ve zengin içeriklerle yeni dönemde çocuklara eğitim sunmaya devam edecek. Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda ise 8 farklı branşla hizmet verilecek. Kurslara kayıtların son tarihi ise 29 Eylül Pazar.

İlk ders 30 Eylül Pazartesi
Yeni döneme ilişkin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve yeni inşa edilen Karasu Sosyal Gelişim Merkezlerimizde yeni dönemde zengin içerikler ve birbirinden farklı 38 branşla çocuklarımıza eğitim sunmaya devam edeceğiz. Yeni dönem kurs kayıtlarımız 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak, 29 Eylül Pazar günü ise sona erecek. İlk ders zili ise 30 Eylül Pazartesi günü çalacak. Kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz 2 kurs seçme hakkının yanında 3. kurs olarak ‘Kur'an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi’ dersine katılabilecekler. Öğrencilerimiz başvurularını www.sakarya.bel.tr veya Sosyal Gelişim Merkezi’nden bizzat yapabilecekler. Kurslarımızda hem vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirecek, yeni arkadaşlıklar edinecek hem de öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacak olan tüm öğrencileri Sosyal Gelişim Merkezlerinde buluşmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Birbirinden farklı branşlar
Yeni dönem branşları ise şu şekilde; Kuranı Kerim Ve Değerler Eğitimi, İngilizce, Akıl Oyunları, Drama, Satranç, Ney, Tasarım-Seramik, Resim, Karikatür, Keman, Gitar, Ukulele, Ritim, Tasarım, Hafıza Teknikleri Atölyesi, Robotik Ve Kodlama Atölyesi, Maket Yapımı Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Çizgi Film-Çizgi Roman Atölyesi, Davranış ve Nezaket Atölyesi, Geleneksel Sanatlar Atölyesi, Kodlama Atölyesi, Bağlama, Melodika, Origami, Oryantiring Atölyesi, Spor Tırmanış, Model Uçak Yapımı, Geleneksel Okçuluk, Doğanın Ritmi, Çizgi Animasyon Atölyesi, Sahne Sanatları Atölyesi, Türk Müziği Çocuk Korosu, Anlayarak Hızlı Okuma, Bilgisayar Tasarım, İşaret Dili Atölyesi, Çılgın Deneyler Atölyesi. Macera Park ise akıl oyunları, tasarım-seramik, becerikli eller atölyesi, spor tırmanışı, model uçak yapımı atölyesi, geleneksel okçuluk, doğanın ritimi ve oryantiring branşları ile hizmet verecek.

Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen herkes;

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi için 444 40 54 (dahili 3787-3788)

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 418 18 36

Geyve Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 517 10 06-07

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 582 54 01

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 502 29 88

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı için (0 264) 221 40 60 numaralarını arayabilirler.