Büyükşehir Belediyesi SGM’ler ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları 24 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 36 farklı branşta eğitimlerin sunulacağı kurslar için son kayıt tarihi 7 Ekim Pazar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta yeni dönem kurs kayıtları 24 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 7 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlara tüm öğrencileri davet eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, 36 farklı branşta eğitimler gerçekleştirileceğini belirtti.

Yeni dönem dolu dolu geçecek
Davut Yüce açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “SGM’lerimiz ve Macera Park yeni döneme yine zengin ders içerikleri, uzman eğitmen kadrosuyla merhaba diyecek. Öğrencilerimiz kurslarımızla hem vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirecek, yeni arkadaşlıklar edinecek hem de öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacak. Tüm öğrencilerimizi Sosyal Gelişim Merkezlerimizle ve Macera Park’la buluşmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni dönem branşları
Yeni dönem branşları ise şu şekilde; Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Arapça, İngilizce, Akıl Oyunları, Satranç, Drama, Ritim, Tasarım-Seramik, Resim, Karikatür, Keman, Bağlama, Gitar, Ney, Ebru Atölyesi, Tezhip Atölyesi, Minyatür Atölyesi, Robotik ve Kodlama Atölyesi, Maket Yapımı Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Çizgi Film ve Animasyon Atölyesi, Anlayarak Hızlı Okuma Atölyesi, Dikkat Atölyesi, Minik Adımlar Halk Oyunları Atölyesi, Geleneksel Sanatlar Atölyesi, Çizgi Tasarım Atölyesi, Grafik Tasarım Atölyesi, Melodika, Origami, Oyuncak Yapım Atölyesi, Kodlama, Sahne Sanatları Atölyesi, Spor Tırmanışı, Model Uçak Atölyesi, Geleneksel okçuluk.

Ayrıntılı bilgi için;

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi için 444 40 54 (dâhili 3787-3788)

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 418 18 36

Geyve Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 517 10 06-07

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi için (0 264) 582 54 01

Yaşayarak Öğrenme Macerapark için (0 264) 221 40 60 numaralarını arayabilirler.