Sosyal Gelişim Merkezi öğrencilerinin yeni bir sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldiğini belirten Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Karapınar, “Gazze’de sağlanan kalıcı ateşkesin ardından çocukların yüzlerinin gülmesi ve öğrencilerimizin yardımlaşma duygularının pekiştirilmesi için Oyuncak Toplama Kampanyası başlattık. Projeye destek sunan değerli öğrencilerimize, velilerimize ve tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Gazze’li yaşıtları için yeni bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi.  Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar, “Sağlanan ateşkesin ardından Gazze’deki çocukların yüzlerinin gülmesi ve öğrencilerimizin yardımlaşma duygularının pekiştirilmesi için Oyuncak Toplama Kampanyası başlattık. Proje sayesinde Gazze’li arkadaşları için hediye paketi hazırlayan ve mektuplar yazan koca yürekli öğrencilerimiz yaşıtlarının yüzlerini güldürecek olmanın sevincini yaşadılar. Kampanyamıza destek sunan değerli öğrencilerimize, velilerimize ve tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gazze’de yüzler gülsün
SGM’li miniklerin elinden toplanan oyuncakları teslim alan Sakarya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Leyla Epözdemir ise, “Çatışma mağduru Gazze’li çocuklara gönderilmek üzere oyuncaklar topladık. Biliyoruz ki savaştan etkilenen en masum kesim çocuklardır. Bilinçli öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin verdikleri destek bizim için çok önemli. Toplanan oyuncaklar ile Gazze’deki çocukların yüzlerinin gülmesini sağlayacağız. Bu iyilik hareketinin devamlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.