Büyükşehir Belediyesi SGM yılsonu gösterimleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Drama, Diksiyon, Ritim, Keman, Bağlama, Ney ve Tiyatro sınıfı öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler büyük beğeni kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi yılsonu gösterimleri büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Programa yoğun ilgi gösteren aileler, keyif dolu dakikalar yaşadı. Drama, Diksiyon, Ritim, Keman, Bağlama, Ney, Tiyatro, Tasarım-Seramik, Becerikli Eller ve Maket sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteriler, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Resim, Tasarım-Seramik, Becerikli Eller ve Maket Yapımı sınıflarının hazırladıkları sergi de katılımcıların beğenisine sunuldu. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “20 Mayıs Cumartesi günü Sosyal Gelişim Merkezi’nde saat 13.00’da başlayacak Tiyatro, Koro, Ritim sınıfı gösterilerine ve Satranç Turnuvası Ödül Töreni’ne tüm haklımız davetlidir” denildi.