2012 yılından bu yana düzenlenen ‘Engelliler Şenliği’ 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek. Engelliler, engelli aileleri, özel eğitim merkezleri ve SGM Engelsiz Hobi Kurslarının katılımıyla gerçekleştirilecek şenlik Sosyal Gelişim Merkezi’nde saat 11.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen ‘Engelliler Şenliği’ 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek. Engelliler, engelli aileleri, özel eğitim merkezlerinin ve SGM Engelsiz Hobi Kurslarının katılımıyla gerçekleştirilecek şenlik Sosyal Gelişim Merkezi’nde saat 11.00’da başlayacak. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, programa tüm Sakaryalıları davet etti.

Yoğun katılım
İris, “2012 yılından bu yana düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen şenliğimizde özel eğitim kurumlarımızın ve Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kurslarımızın öğrencileri hazırladıkları gösterileri sergileyecek. Her yıl büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.