SGM’de Kendine Güvenen Bir Nesil Yetişecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni dönem çalışmaları devam ediyor. Engelliler, çocuklar, kadınlar, gençler ve ailelere yönelik destek ve eğitim programlarının verildiği merkezde incelemelerde bulunan Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, “Sosyal Gelişim Merkezi, mimarisi ve donanımıyla çok güzel bir eğitim yuvası oldu. Şehrimiz çok önemli bir merkeze kavuştu. Projenin hayata geçirilmesini sağlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ayşenur İslam’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Tam donanımlı bu merkez çocuklarımızın gelişimine önemli katkılar sağlayacak. İnşallah bu merkezde geleceğe güvenle bakan, kendine güvenen bir gençlik yetişecek” diye konuştu.