Büyükşehir Belediyesi Adapazarı SGM Davranış Eğitimleri ve Nezaket Atölyesi öğrencileri YADEM’i ziyaret etti. YADEM yaşlılarından nezaket ve görgü kuralları konusunda tavsiye alan öğrenciler, büyükleri ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi Davranış Eğitimleri ve Nezaket Atölyesi öğrencileri YADEM’i ziyaret etti. Farklı kuşakları bir araya getiren etkinlikte, öğrenciler büyükleri ile birlikte vakit geçirdi. YADEM yaşlılarından nezaket ve görgü kuralları konusunda tavsiye alan öğrenciler, büyükleri ile birlikte resim yaptılar. Ziyarete tatlı ve çiçeklerle gelen öğrencilere büyükler ise yakından ilgi gösterdi.