Sendikalardan ADARAY TeşekkürüSendikalardan ADARAY TeşekkürüSendikalarda

Ekonomik, güvenilir, çevreci
Seferler hakkında vatandaşlarla sohbet eden ve onlara gül takdim eden Yaman, şehir içi raylı sistem projesinin ekonomik, güvenilir ve çevreci bir taşımacılık hizmeti olduğunu belirterek,  “Organize bir şehir olan Sakarya’da raylı sistemlerin seferlerine başlamasından sendikamız adına büyük mutluluk duyuyoruz. Yerel idarecilerimizle yaptığımız istişareler sonucunda raylı sistemlerin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini daha önce ifade etmiştik. Zamanla yeni bağlantı yolları kurarak seferleri ilçelerimize ulaştırma isteğindeyiz. Halka hizmet adına bu yenilikçi projeyi hayata geçiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere, TCDD temsilcilerine ve emeği geçen tüm yetkililere ve personele teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.