Büyükşehir Belediyesi tam kapanma sürecinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kısıtlamaların kalkmasının ardından vatandaşların park ve bahçelerde keyifle vakit geçirebilmesi için ekipler bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kısıtlama günlerini fırsata çevirerek şehri yaza hazırlamaya devam ediyor. Daha önce yürütülen çalışmalarda işlek caddelerde bulunan ağaç dallarını budayan ekipler şehrin muhtelif noktalarında çiçek ekme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin estetiğine uygun bir şekilde budanan ağaçların yanı sıra farklı renklerde çiçeklerle süslenen caddeler adeta görsel bir şölen oluşturdu. Bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamelya, bank ve parklarda tamirat-tadilat çalışmalarına da devam ediyor. Yürütülen çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Sağlıklı günlerde çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmesi için şehrimizi hazırlıyoruz. Kısıtlamaların kalkmasının ardından vatandaşlarımızı bünyemizde bulunan park ve bahçelerde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadeleri kullanıldı.