Büyükşehir Meclisi 13 Kasım Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 76 maddelik gündem oylanacak. Toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere 20 yeni belediye otobüsü alımı için süreç başlatılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 13 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek oturumda ilave 5 madde ile toplam 76 gündem karara bağlanacak. Meclis üyelerinin, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Stadyum Büyükşehir’e devrediliyor
Gündem kapsamında Yeni Sakarya Stadyumu’nun Büyükşehir Belediyesi’ne devri konusunda Başkan Toçoğlu’na yetki verilecek. 2018 Mali Yılı ücret tarifeleri de Mayıs ayı meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanacak. Toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere 20 yeni belediye otobüsü alımı için de Başkan Toçoğlu’na yetki verilecek ve süreç resmen başlamış olacak.