Prof Dr. Kemal Sayar, Sakarya ile ilgili izlenimlerini TRT Haber’in İnsanlık Hali programında dile getirdi. Sayar, “Sosyal Gelişim Merkezi mükemmel bir yer. Bu merkezde çocuklara her alanda kurs veriliyor. Yaşlılar ziyaret ediliyor. Yaşlılar, gençler ve çocuklar bir arada sohbet ediyor. Bir toplumsal hareketlilik yaratılıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Babalık Atölyesi’nin ilk konuğu olan Prof. Dr. Kemal Sayar, Sakarya ile ilgili izlenimlerini TRT Haber’in İnsanlık Hali programında dile getirdi. Sayar, Sosyal Gelişim Merkezi’ni oldukça beğendiğini belirtti.

Yaşlılar, gençler ve çocuklar bir arada
Prof. Dr. Kemal Sayar, “Sosyal Gelişim Merkezi mükemmel bir yer. Çok güzel bir bina yapılmış. Binanın ortası bahçe. En son gittiğimde bir etkinliğe katıldım. Erkekleri mutfağa soktular. Bir kişi erkeklere aşçılık kursu veriyor sonra ise erkekler çocuklarıyla birlikte yemek yapıyorlar. Bu merkezde çocuklara her alanda kurs veriliyor. Yaşlılar ziyaret ediliyor. Yaşlılar, gençler ve çocuklar bir arada sohbet ediyor. Bir toplumsal hareketlilik yaratılıyor” dedi.